Mijn passie

Geboren en getogen in het mooie Limburg (1992). Mijn allereerste opleidingskeuze was Grafische Vormgeving op het ROC in Nijmegen. Na vier jaar gestudeerd te hebben heb ik daar mijn diploma mogen halen. Het toppunt van deze opleiding was eigenlijk mijn afstudeerstage. Ik liep namelijk stage in het bekende dierenpark Artis in Amsterdam. Niet in de dierverzorging, maar als fotograaf! Echt een geweldige stage waar ik niet alleen een enorm goede basis aan fotografieskills heb mogen leren, maar dit ook gelijk in combinatie met de pareltjes die ik altijd al het liefst fotografeer: dieren! Hier is dus mijn dierenfotograaf avontuur begonnen.

Na deze leerperiode ben ik gaan beseffen dat ik toch echt graag met dieren zou willen werken. Waarop mijn volgende opleidingskeuze volgde.

Tijdens de opleiding 'Management Dierverzorging niv. 4" die ik gevolgd heb op het Eares College Barneveld (voorheen Groenhorst College) heb ik veel ervaring op mogen doen in verschillende diergerelateerde bedrijven. Te denken aan een hondenpension, kattenpension, dierenparken, kleinschalige honden+katten fokkerij en zelfs op een schapenboerderij. Na het afstuderen ben ik blijven werken als dierverzorger op mijn afstudeerstage in dierenpark BestZOO. Waar ik uiteindelijk ook tot een leidinggevende functie ben gegroeid.

Een aantal jaren geleden ben ik verhuisd naar de Krimpenerwaard. En ben ik gaan werken als diererzorger in dierenpark Avifauna.
Begin 2018 kreeg ik de geweldige mogelijkheid mij aan te sluiten als ZZP'er bij Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard. Waar ik elk moment van mijn werk, honden en collega's heb genoten.

Ondertussen (2021) woon ik in het mooie Gorinchem en heb ik hier mijn eigen Hondenuitlaatservice opgezet, welke loopt als een trein. Ook hier geniet ik elke dag van het werken met honden. 

Tijdens al deze jaren ben ik uiteraard als 'bijbaan' blijven fotograferen. De ene periode wat fanatieker dan de ander. Maar door de jaren heen heel trots op wat ik bereikt heb en op camera vastleg als professioneel dierenfotograaf. Mijn eigen stijl, mijn eigen manier van werken en mijn beide gevolgde opleidingen gecombineerd op een manier waarop ik echt niet meer anders zou willen.

Mijn eigen dierenfamilie

Mijn eigen mooie en vooral bijzondere dierenfamilie, is ook nog eens een beetje beroemd. 

Benieuwd? Ze zijn te volgen via socialmedia!